Sandras Web Visions

Sandra Eriksson – Webbaserat CV

Navigation Menu

Webb

Eftersom jag inte har varit så aktiv som webbutvecklare på ett par år har mina arbetsprover hunnit bli inaktuella. Exemplen nedan har sedan ett tag bytts ut av ägaren och ersatts av nya projekt, alternativt stängts ner av olika orsaker.

Sandrability.com

Sandrability.com: min egen blogg och personliga webbplats där jag numera bara publicerar resebilder. Skapad i WordPress.

Rbbmiljokonsult.se

Rbbmiljokonsult.se: publicerad 2013 men numera stängd eftersom firman och ägaren RBB Miljökonsult är nedlagt. Skapad utifrån egen kod.

Radixkompetens.se

Radixkompetens.se: publicerad 2013 och min före detta arbetsgivares gamla webbplats som nu är utbytt. Skapad i ASP.Net och C#.

Radixassistans.se

Radixassistans.se: publicerad 2013 och numera stängd eftersom företaget Radix Assistans lagts ner. Skapad i ASP.Net och C#.

Kalenor.se

Kalenor.se: publicerad 2012 och fortfarande aktiv men ej i min regi. Skapad i WordPress.

Read More

Layouts

Här har jag publicerat ett litet urval av några av de layouter som jag har producerat. De är utformade endast utifrån eget intresse och inspiration och har därmed inte gjorts på uppdrag eller som en kursuppgift.

Apple. Klicka på bilden för fullskalig PDF.

Apple. Klicka på bilden för fullskalig PDF.

Karlskrona. Klicka på bilden för fullskalig PDF.

Karlskrona. Klicka på bilden för fullskalig PDF.

Windows CEMENT. Klicka på bilden för fullskalig PDF.

Windows CEMENT. Klicka på bilden för fullskalig PDF.

Read More

Foto

Fotografi är en hobby som jag gärna ägnar mig åt när inspirationen gör sig påmind. Motiv som återkommer är solnedgångar, vatten, blommor och naturmotiv generellt. Jag är inte så glad i att fotografera människor men det är en rädsla som fortfarande finns främst för att jag övar för lite på just porträtt.

På denna sida har jag valt ut några av de bästa bilder som jag tagit under ca sju års tid sedan 2008.

Read More

Pin It on Pinterest